Uživajte u dodatnim prihodima uz Solution IPTV.

U novim područjima uvijek tražimo partnere. Želite li pružiti usluge koje će vam omogućiti da zaradite neograničenu proviziju? Želimo to čuti od vas, jer vi ste ti koji nam mogu pomoći proširiti naše poslovanje .možemo ponuditi najbolju uslugu za vas i vaše klijente. Dakle, ako imate posao u jednom od tih područja ili želite ponuditi bilo koju od naših usluga kao expat kupcima, zašto nam to ne javite.

Najvažnija prednost resellera je da možete zaraditi više novca u odnosu na trenutni status. To je posao koji se može raditi u slobodno vrijeme i ne morate napustiti svoj trenutni posao.
Reseller može pokrenuti vlastiti posao sa minimalnim ulaganjem. Nemate straha od gubitka novca jer je IPTV siguran i potrebno je manje ulaganja.
Ako ste zabrinuti o tome kako reseller funkcioniše, onda ne brinite jer ovaj posao od vas nikada ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje. Možete koristiti postojeći IPTV okvir i sadržaj.
Imate potpunu kontrolu nad svojim panelom. Možete uređivati račune prema svojim potrebama postavljati vlastite profitne margine.

Kreirajte vlastiti brend i budite prepoznatljivi. Vaš Brend
Sve tehničke potrebe na jednom mjestu Reseller Panel
Minimalni ulog uz konstanti prihod Malo Ulaganje

Ako ste spremni i želite li postati IPTV Reseller? Ispunite i pošaljite obrazac u nastavku ili nam pošaljite email i mi ćemo vas odmah kontaktirati.
Jedan od naših prodajnih timova odgovorit će vam što je prije moguće:

Reseller Pogodnosti

– Mala ulaganja
– Nema potrebnog tehničkog znanja
– Koristite postojeću IPTV infrastrukturu i sadržaj
– Možete se lako i gotovo beskonačno povećavati kako vaša usluga raste
– Postavite vlastite granice zarade
– Budite svoj vlastiti šef i radite svojim tempom.
– Radite svugdje po svijetu i živite san digitalnog nomada.
– Budite dio našeg mladog i brzo rastućeg tima.