VAŽNO : Izmjene cijena, načina naplate i testnih linija.

Poštovani klijenti;- Došlo je do izmjene u načinu naplate i cijena, tako da su iste smanjene kako postojećim tako i novim klijentima.- Načini naplate su izmijenjeni tako da po Vašoj narudžbi fakturu i vrstu omogućenih plaćanja dobijate na registrovanu Email adresu (provjerite neželjenu/spam) poštu.- Sve narudžbe će biti manuelno ... Vidi više »

15th Nov 2019
Trial/ Testne Linije ažuriranje.

Poštovani klijenti;

Sve trial/testne linije podignute su do 48 sati

Solution IPTV Team19th Oct 2019
Aktivnosti...

Poštovani klijenti;Obzirom da je sve prebačeno na novu platformi i da je usluga sada dostupna ponovno smo aktivirali mogućnost narudžbe. Ako imate problema oko narudžbe ili podesavanja usluge slobodno nas kontaktirajte. Svi resellerski računi su ponovno aktivni.Ako imate pitanja slobodno nas kontktirajte, a mi ćemo Vam pokušati odgovoriti ... Vidi više »

19th Oct 2019
Poštovani klijenti (Redirekcija na novu platformu)

Obzirom da xtreamcodes platforma nije više dostupna radi istrage protiv xtreamcodes firme primorani smo sve naše klijente preusmjeriti na novu platformu molimo Vas da u slučaju nemogućnosti konektovanju na novu platformu kontaktirate nas putem tiketa preko klijentskog područija kako bi  u sto kracem roku riješili problem.Također svi ... Vidi više »

12th Oct 2019
Otvaranje Tiketa / Pomoc

Poštovani klijenti;

U slučaju problema sa uslugom molimo Vas da nas kontaktirate putem klijentskog tiketa i što preciznije navedete Vaš problem sa uslugom ukoliko je to moguće,  kako bi naš tim mogao odmah pristupiti rješavanju problema bez gubljenja vremena i rjesiti Vaš problem u samo par minuta.

30th May 2019
MAG roditeljska lozinka / Mag parental password

Pozdrav,

Password za MAG uredjaje je: 0, za pojedine verzije : 0000.


Za promjenu lozinke posjetite nasu bazu znanja.11th May 2019